ÖPPETTIDER VARDAGAR 10.00-17.00 LÖRDAGAR 10.00-14.00 SÖNDAGAR stängt

Årets pelargon 2017

Utmärkelsen Årets Pelargon gick till Rosenknoppspelargonen Kronprinsesse Mary!

Årets Pelargon 2017 är en rosenknoppspelargon som är både romantisk och modern på samma gång. Sorten passar fint in i både äldre och modernare miljöer och den mjukt vita nyansen fungerar utmärkt oavsett omgivande färgsättning.

 

Placerad i terrakottakrukor blir den söt och charmig, i en stilfull keramikkruka på fot framhävs dess kungliga glans och i designade krukor ger den ett modernt stilrent intryck.

 

Skötsel

Kronprinsesse Mary trivs lika bra inne på en fönsterbräda i söder-, öster- eller västerfönster som ute på balkongen, altanen eller utanför entrén. Om du placerar den under tak, skyddad mot direkt regn, bibehåller blommorna sin vita färg och fräschör längre.

 

Pelargoner älskar sol så placera dem ljust och soligt! De växer bäst i en porös och näringsberikad blomjord eller speciellt utvecklad pelargonjord. Under växtsäsongen ska pelargonen vattnas med en svag näringslösning vid varje vattningstillfälle.

 

Under vinterhalvåret vill Kronprinsesse Mary stå på en ljus och sval plats där temperaturen bör vara mellan 5 och 15 grader.

 

Välkommen till oss

Det är enkelt att hitta till oss på Byholmsvägen 77.

Öppettider

Vardagar 10.00-17.00

Lördagar 10.00-14.00

Söndagar stängt

Hitta till oss